CEEGEX

Your trusted source for gas

Bemutatkozás

 

A CEEGEX Közép-Kelet-Európai Szervezett Földgázpiac Zrt. a magyarországi szervezett földgázpiac működtetője.

A CEEGEX célja, hogy a rendelkezésére álló infrastruktúra kihasználásával, a nemzetközi gyakorlattal összhangban, egy olyan likvid, regionális gázpiacot működtessen, amely biztonságos és megbízható hosszú távú megoldást nyújt partnereinek.

A CEEGEX tehát törekszik arra, hogy miközben együttműködési lehetőségeket biztosít a közép-kelet-európai régióban, kamatoztassa Magyarország egyedülálló földrajzi adottságait, fejlett és kiválóan összekötött földgáz infrastruktúráját, valamint a meglévő és tervezett határkeresztező kapcsolatait a szomszédos országokkal.

A CEEGEX Zrt. a Trayport GlobalVision rendszerével a meghatározó nyugat-európai tőzsdéken is jól működő kereskedési felületen teszi lehetővé a másnapi (Day-ahead), és a napon belüli (Within-day), valamint lokációs termékek kereskedését a piaci tagok részére.

A CEEGEX, mint közép-európai gáz tőzsde mind közép és hosszú távon hozzájárul Magyarország energetikai és energiapolitikai pozíciójának javításához.

Iratkozzon fel negyedéves hírlevelünkre, illetve kövessen minket a közösségi médiában is!

Hírlevelünkkel az a célunk, hogy összefoglaljuk az információkat, amelyek a szervezett gázpiac szempontjából az adott időszakban a legfontosabbak, illetve felhívjuk a figyelmet a közelgő változásokra. Bízunk benne, hogy hírlevelünk segítséget nyújt a számos csatornán áramló információ-bőségben történő eligazodásban. 

Gázpiaci hírlevelünk tájékoztatást nyújt az elmúlt időszak eredményeiről, illetve a közeljövő aktualitásairól CEEGEX Zrt. által üzemeltetett gázpiacaival és a HUDEX Zrt. gáz szegmensével kapcsolatosan, információval szolgál a piaci fejlesztésekről, valamint hasznos olvasmányokat és videókat kínál.

Amennyiben a jövőben egy forrásból szeretne értesülni a legfontosabb gázpiaci hírekről, és szeretné megkapni a hírlevelet közvetlenül postafiókjába, kérjük, hogy iratkozzon fel az alábbi oldalon:

Hírlevél feliratkozás

Legfrissebb híreinkért kövessen minket a közösségi médiában is!

 

 LinkedIn oldal

 Youtube csatorna

 

Brosúra - 2024. január

Hivatalos adatok

A társaság neve CEEGEX Közép-Kelet-Európai Szervezett Földgázpiac Zártkörűen Működő Részvénytársaság
A társaság rövidített cégneve CEEGEX Zrt.
A cég idegen nyelvű elnevezése, idegen nyelvű rövidített elnevezése Central Eastern European Gas Exchange Company Limited by Shares, CEEGEX Ltd.
A társaság székhelye 1134 Budapest, Dévai utca 26-28.
A társaság levelezési címe 1134 Budapest, Dévai utca 26-28.
Cégjegyzékszám 01-10-047091
A cégjegyzéket vezető és a törvényességi felügyeletet ellátó bíróság Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
A társaság statisztikai számjele 23408612 3523 114 01
A társaság adószáma 23408612-2-41
A társaság közösségi adószáma HU23408612
EIC kód: 39XCEEGEXZRTHUND