CEEGEX

Your trusted source for gas

Bennfentes Információk Közzététele

A HUPX Magyar Szervezett Villamosenergia-piac Zrt.-t a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) kinevezte a bennfentes információk megismétlésére szolgáló weboldal (Közzétételi Honlap) működtetésére.

A Közzétételi Honlap lehetővé teszi a magyar piaci résztvevők számára,  a nagykereskedelmi energiapiacok integritásáról és átláthatóságáról, a villamos energiáról, és a földgázellátásról szóló, valamint a bennfentes információk közzétételével kapcsolatos részletszabályokról szóló rendeletek (REMIT, VET, GET, NFM rendeletek) által előírt, a bennfentes információk közzétételi kötelezettségének teljesítését.

A HUPX által üzemeltetett Közzétételi Honlap, szintén szerepel az ACER által hivatalosan elfogadott portálok között, mint minden európai piaci szereplő számára a bennfentes információk közzétételét lehetővé tevő platform.

A regisztrációval, a díjakkal kapcsolatos további információk valamint egyéb kapcsolódó dokumentumok a Közzétételi Honlapon elérhetők: Közzétételi Honlap

Karbantartás december 1-én!

A CEEGEX Zrt. weboldala karbantartási munkák miatt december 1., 20:00-tól december 2., 4:00-ig nem, illetve korlátozottan lesz elérhető.

Az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk, megértésüket köszönjük!