CEEGEX

Your trusted source for gas

Data vendor

Csomag díjak 2022

A CEEGEX átláthatósági politikájával összhangban az ügyfelek előfizethetnek az SFTP-szerveren keresztül elérhető gázpiaci adatcsomagokra, valamint a kereskedési rendszer (API) csak olvasható hozzáférésére.

Bármely, a CEEGEX Zrt. által létrehozott index vagy kalkulált ár bárki által szabadon és ingyenesen felhasználható belső (továbbadásra és közzétételre nem kerülő) számításokhoz, továbbá nem szervezett vagy szabályozott piacon kötött ügyletek elszámolásához, így különösen földgáz-kereskedelmi szerződések ármeghatározásához.

Amennyiben egy felhasználó bármely, a CEEGEX által létrehozott indexet – különösen a „CEEREP”-et és „CEENDEX”-et – vagy a CEEGEX Zrt. által kalkulált árat a fentiekben kifejezetten lehetővé tett célokon túl bármilyen egyéb módon fel kíván használni, így különösen be kíván építeni olyan termékeibe vagy szolgáltatásaiba, amelyeket szervezett-, vagy szabályozott piacon, vagy azokhoz hasonló platformokon kínál és/vagy amelyekkel kereskedik, azok felhasználásáról szerződést szükséges kötnie a CEEGEX Zrt.-vel.

Ilyen szándék, valamint a tartalom további felhasználásával kapcsolatos kérdés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a membership@ceegex.hu e-mail címen. 

Kérjük a felhasználási feltételek tudomásul vételét: Felhasználási feltételek

További információkért kérjük keressen minket az alábbi e-mail címen:

membership@ceegex.hu