CEEGEX

Your trusted source for gas

Egyszer fent, egyszer lent


     

Új véleménycikk a SharkSpreaden!

A 2022-es év valószínűleg az energiapiaci hullámvölgyek miatt is emlékezetes marad. Európa soha nem látott növekedéseket, illetve csökkenéseket tapasztalhatott meg mind árak, volatilitás, fogyasztás, likviditás, alapbiztosítékok, tárolói szintek, vezetékes gázszállítmányok, LNG-import vagy épp hőmérséklet tekintetében.

Mik voltak ezek a mélységek és magasságok? Hogyan kezelte a piac ezeket a kilengéseket? Mik voltak a legfontosabb árcsökkentő tényezők? Hogyan alakultak a tárolói szintek az év során? Csak néhány kérdés, amelyekre többek között választ kap véleménycikkünkből! Olvassa el legújabb blog bejegyzésünket munkatársaink tollából a SharkSpreaden, amely összefoglalja 2022 legfontosabb történéseit és azok hatását a gázpiacokra: 

Egyszer fent, egyszer lent - (blog.hu)

A blogon a CEEGEX elemzőinek véleménycikkei olvashatóak, melyek nem minősülnek befektetési tanácsnak, és nem feltétlen egyeznek a CEEGEX hivatalos álláspontjával.

Iratkozzon fel a legfontosabb hírekért!

Hírleveleink tájékoztatást nyújtanak az elmúlt időszak eredményeiről, illetve a közeljövő aktualitásairól a HUPX Zrt. által üzemeltetett villamosenergia-piacaival, a CEEGEX Zrt. által üzemeltetett gázpiacaival és a HUDEX Zrt. gáz és áram piacaival kapcsolatosan, információval szolgálnak a piaci fejlesztésekről, valamint hasznos olvasmányokat és videókat kínálnak. Bízunk benne, hogy hírleveleink segítséget nyújtanak a számos csatornán áramló információ-bőségben történő eligazodásban. Amennyiben a jövőben egy forrásból szeretne értesülni a legfontosabb gázpiaci és/vagy árampiaci hírekről, és szeretné megkapni a hírleveleinket közvetlenül postafiókjába, kérjük, hogy iratkozzon fel az alábbi oldalon. Feliratkozáskor lehetősége van megjelölni, hogy mely szegmens hírlevelét szeretné megkapni (áram és/vagy gáz):

Hírlevél feliratkozás