CEEGEX

Your trusted source for gas

E-World Energy & Water 2023


     

A HUPX – CEEGEX - HUDEX idén 12. alkalommal vesz részt az E-World nemzetközi energetikai szakkiállításon.

Kollégáink részt vesznek az E-world Energy & Water szakkiállításon, amelyre 2023. május 23-25. között kerül sor a németországi Essenben. Az energiaszektor kiemelt eseményéül szolgáló E-World minden évben Essenben gyűjti össze a nemzetközi villamosenergia-termelés, -kereskedés, -szállítás és a smart technológiák szakembereit, így ez az a hely, ahol az európai energiaipar legfontosabb szereplői találkoznak.

Delegációnk vezérigazgatóinkból, értékesítési képviselőkből, valamint az üzletfejlesztési és piacműködtetési osztály munkatársaiból áll. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy partnereinknek a legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk, ezért személyes találkozók keretein belül ápoljuk kapcsolatainkat tagjainkkal és partnereinkkel, miközben értesülünk az európai és a kelet-közép-európai régió legfontosabb piaci híreiről, változásairól.

 

Amennyiben szeretne kollégáinkkal személyes konzultációt egyeztetni, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot a membership@ceegex.hu  email címen.

Karbantartás június 10-én!

A CEEGEX Zrt. weboldala karbantartási munkák miatt június 10., 14:00-tól-24:00-ig nem, illetve korlátozottan lesz elérhető.

Az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk, megértésüket köszönjük!